CABB BV

Brandpreventie & Advies

Brandwacht

Het voorkomen van brand begint bij een veilige omgeving. Onze ervaren brandwachten helpen u door heel Nederland deze te waarborgen. 

Vaker dan u verwacht is de inzet van een brandwacht noodzakelijk. Denk hierbij aan beurzen, congressen, festivals, mangatbewaking, heet werk (lassen en slijpen), of bij onderhoud aan uw brandmeldinstallatie (BMI).

CABB levert brandwachten door geheel Nederland en hanteert hetzelfde tarief voor dag, nacht & weekend. Naast de beurzen en congressen hebben we ook een ruime ervaring op het gebied van petrochemie, vliegbases, penitentiaire inrichtingen, festivals, en bijvoorbeeld musicals. 

Indien gewenst kan er een kledingvoorkeur aangegeven worden, en uiteraard overleggen we met u hoeveel brandwachten er nodig zijn. Vaak gaat dit in samenspraak met de lokale brandweer of -overheid, zodat er een voor u zo gunstig mogelijke service wordt afgesproken.  

Onze brandwachten lopen preventief en proactief rond en letten op alles wat de brandveiligheid kan beïnvloeden. Ook vluchtwegen, vluchtwegaanduiding en brandbestrijdingsmiddelen worden in de ronde meegenomen. Onvolkomenheden worden altijd aan de klant gemeld, en waar mogelijk ter plekke opgelost. 

Al ons personeel heeft een brandweeropleiding en is (deels) gespecialiseerd opgeleid met o.a. VCA, EHBO, vliegtuigbrandbestrijding en gasmeten. Hierdoor zijn we ook voor repressieve taken inzetbaar.

Home

   Brandwacht

Advies

  Contact