CABB BV

Brandpreventie & Advies

Over ons

Na ruim 32 jaren werkzaam te zijn geweest bij de Amsterdamse brandweer, waarvan de laatste 15 jaren als eindverantwoordelijke in het Amsterdam RAI tentoonstelling- en congrescomplex, heeft Rob van den Puttelaar besloten een adviesbureau te starten dat gespecialiseerd is op het gebied van brandveiligheid en veiligheidskunde. 

Het bedrijf heeft de naam CABB meegekregen. Deze 4 letters geven weer wat het bedrijf doet, en staan voor: 

Consultancy, Arbo-omstandigheden wetgeving, Bedrijfshulpverlening & Brandpreventie

Vooral in de evenementenwereld, van klein tot groot, heeft Rob sindsdien zijn kennis doen gelden als het gaat om advies over veilig werken (ARBO wetgeving) en brandpreventie. Tevens heeft Rob zich meer en meer gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), het schrijven van veiligheidsplannen en het beoordelen van indelingstekeningen van beurzen en congressen.

In de afgelopen jaren is CABB gestaag gegroeid van een eenmanszaak naar een BV. Al ons personeel heeft een brandweeropleiding en is (deels) gespecialiseerd opgeleid met o.a. VCA, EHBO, vliegtuigbrandbestrijding en gasmeten. Naast het geven van adviezen kan CABB dus ook uitstekend voldoen aan uw wensen op repressief gebied en preventief aanwezig zijn in de vorm van brand-/veiligheidswachten.


De insteek van CABB is trachten wetgeving en praktijk in een werkbare combinatie te vormen, waardoor een veilige en verantwoorde omgeving ontstaat waar een ieder veilig en tevreden aanwezig kan zijn en/of kan werken. Problemen zijn uitdagingen die op een of andere wijze altijd weer tot een oplossing leiden.

Het kantoor is gevestigd in Uithoorn, echter werkzaamheden kunnen door het gehele land plaatsvinden. Ook het personeel komt uit verschillende delen van Nederland wat lokale bekendheid met zich mee kan brengen.

 Home

   Brandwacht

 Advies

  Contact